Over ons

Red Rabbit is een uitgeverij PLUS, hét merk voor bijzondere, toffe, kleurrijke producten die stuk voor stuk het leven een beetje mooier maken en die glans geven die zo vaak gemist wordt. Van boeken tot kaartendoosjes, fotografie, illustratief werk en (pop)art. 

Edgar Kruize en Esther Schulting zijn ‘creative producers’ en hebben hun strepen in de uitgeefwereld ruim verdiend na jaren onder meer te hebben gewerkt voor en met Sanoma, Weekbladpers, Sijthoff Pers, iMediate, AVROTROS, Hilversumse Media Compagnie en Mediagroep West. Zo stonden ze aan de wieg van onder meer Top 2000 en Mega Top 50 boeken en runnen ze daarnaast het b2b communicatiebureau en productiebedrijf buro33 sinds 2003. 

Red Rabbit is anders, ‘lekker gek’ en eigenwijs; want als we iets leuk vinden, dan gaan we ervoor. Eerst toffe projecten, daarna verdienen. We bedenken en produceren zelf en werken daarnaast samen met medecreatieven. Onze producten koop je direct via onze website of via de reguliere verkoopkanalen zoals boekwinkels en online webshops.